Βιογραφικό

Η Ιωάννα Καζάκου, DDS, MSc γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1991, απο όπου και αποφοίτησε το 1996.

Επιπλέον παρακολούθησε χειρουργική στόματος στο Εργαστήριο Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής, Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας του Οδοντιατρικού Τμήματος του Α.Π.Θ. για ενα έτος στα πλαίσια άτυπου μεταπτυχιακού προγράμματος, με σκοπό να αυξήσει την εμπειρία της στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το Σεπτέμβριο του 1997 ξεκίνησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (Αγγλία), απο το οποίο αποφοίτησε με Master στη Χειρουργική Στόματος απο το τμήμα της Χειρουργικής Στόματος - Γναθοχειρουργικής του Πανεπιστημίου.

Επίσης παρακολούθησε ολα τα εκπαιδευτικά προγράμματα εμφυτευμάτων της κλινικής Branemark της Σουηδίας.

Εργάστηκε στην Αγγλία για δύο χρόνια μετά το πέρας των σπουδών της. Επιπλέον παρακολούθησε το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Στοματολογίας στο Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός" μαθητεύοντας κοντά στο διεθνούς κύρους καθηγητή Γ. Λάσκαρη.

Παρακολουθεί συνέδρια συνεχούς επιμόρφωσης στα πλαίσια της Αισθητικής Οδοντιατρικής εντός και εκτός Ελλάδας, όπως το "Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Οδοντιατρικής" (Λονδίνο 2007) και τα "Διεθνή Συνέδρια Αισθητικής Οδοντιατρικής" (2008, 2009, 2010, 2011) κ.α.

Μετά από παρακολούθηση των εξειδικευμένων σεμιναρίων καθώς και την αντίστοιχη πρακτική εκπαίδευση είναι επίσημα εξουσιοδοτημένη να εφαρμόζει την επαναστατική τεχνική Lumineers® στην Ελλάδα έχοντας συνεργασία με το οδοντοτεχνικό εργαστήριο στην Αμερική (California).

Ταυτόχρονα, η κα Καζάκου είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Invisalign Provider καθώς επίσης διαθέτει πιστοποιημένη πρακτική εκπαίδευση στον τομέα των ενέσιμων εμφυτευμάτων Botox και Υαλουρονικού Οξέως στο K-T Dermal Fillers Training Center του Λονδίνου.

Παρακολουθεί και συμμετέχει στα επιστημονικά και ερευνητικά δρώμενα.

Εντος του 2013, η κα Καζάκου παρακολούθησε τα ακόλουθα συνέδρια:

  • BACD (British Academy of Cosmetic Dentistry)
  • 10th Annual Conference November 2013 (London, UK)

Το 2014, η κα Καζάκου παρεβρέθηκε στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Έχει δημοσιεύσεις στο αντικείμενό της τόσο σε ελληνικό όσο και σε ξένο τύπο.

Είναι τακτικό μέλος της Βρεττανικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής (BACD).

bacd

facebook twitter

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, ακόμη και σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

VISA

 

user5

Ασθενείς εκτός Αττικής & εξωτερικού

Διαθέτουμε ήδη μεγάλο αριθμό ασθενών, από περιοχές εκτός Αττικής και εξωτερικό. Πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το δικό σας περιστατικό, χωρίς να απαιτείται πολυήμερη διαμονή σας στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

map

Αγγ. Μεταξά 46Β Γλυφάδα 16674

Τηλ.: +30 210 8981 351