Οδοντιατρείο - Stoma

Το Oδοντιατρικό Κέντρο "STOMA" δημιουργήθηκε έχοντας ως στόχο του να συμβάλει στη διατήρηση της στοματικής σας υγείας.

Ανα πάσα στιγμή παρέχεται πλήρης οδοντιατρική κάλυψη χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας σε ενα φιλiκό και άνετο περιβάλλον, κατά τα πρότυπα των οδοντιατρικών κλινικών της Αγγλίας και της Αμερικής.

Οι επιστημονικές γνώσεις του προσωπικού εγγυώνται την καλύτερη αντιμετώπιση του συγκεκριμένου κάθε φορά προβλήματος, πετυχαίνοντας το βέλτιστο πάντα αποτέλεσμα.

Στο STOMA αντιμετωπίζουμε όλα τα περιστατικά οδοντιατρικής και γενικότερα στοματολογικής φύσεως παρέχοντας ολοκληρωμένη περίθαλψη στον ασθενή χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα ( μικροσκόπιο, ψηφιακή ακτινογραφία, laser) .

Οι θεραπείες που προτείνονται πετυχαίνουν άριστο ιατρικό και αισθητικό αποτέλεσμα σε εξαιρετικά καλούς χρόνους, που ικανοποιούν και τους πιο πολυάσχολους ασθενείς!

Πολλές φορές μπορεί να αναδιαμορφωθεί το χαμόγελο ακόμη και σε μία μόνο επίσκεψη. Πολύ συχνά, δυο επισκέψεις είναι αρκετές για να επιτύχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Στόχος του ιατρείου είναι η ανώδυνη και ποιοτική οδοντιατρική περίθαλψη σεβόμενη το χρόνο του ασθενούς.

Οι τεχνικές είναι αξιόπιστες, υλοποιούμενες με ακρίβεια, συνυπολογίζοντας πάντα τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε περιστατικού.

 

facebook twitter

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, ακόμη και σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

VISA

 

user5

Ασθενείς εκτός Αττικής & εξωτερικού

Διαθέτουμε ήδη μεγάλο αριθμό ασθενών, από περιοχές εκτός Αττικής και εξωτερικό. Πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το δικό σας περιστατικό, χωρίς να απαιτείται πολυήμερη διαμονή σας στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

map

Αγγ. Μεταξά 46Β Γλυφάδα 16674

Τηλ.: +30 210 8981 351