Ασθενείς εκτός Αττικής

Διαθέτοντας ήδη ένα μεγάλο αριθμό περιστατικών απο περιοχές εκτός Αττικής και εκτός Ελλάδος, μπορούμε πλέον με την ίδια αξιοπιστία και εγκυρότητα να παρέχουμε λύσεις και στον ασθενή που δε μένει στην Αθήνα.

Γνωρίζουμε ότι το πλάνο θεραπείας σας, οι χρονικές απαιτήσεις διαμονής σας, πρέπει να είναι προκαθορισμένης διάρκειας και να μην υπάρχουν αποκλίσεις.

Για το λόγο αυτό, ανάλογα με το είδος του περιστατικού σας παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της όποιας θεραπείας ακόμη και σε μία ημέρα.

Τα βήματα είναι απλά.

  • Επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ακόλουθης online φόρμας ή τηλεφωνικά στο 210 89 81 351.
  • Μας αποστέλλετε μια φωτογραφία του περιστατικού σας καθώς και μια περιγραφή των προσδοκιών σας (καθαρή φωτογραφία της περιοχής του στόματος, κ.α.)
  • Επίσης, μία πανοραμική ακτινογραφία είναι πολύ χρήσιμη, την οποία μπορείτε να στείλετε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Στη συνέχεια, η ομάδα των οδοντιάτρων μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας (τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά) προκειμένου να σας εξηγήσουν ακριβώς τη θεραπεία που θα πρέπει να εφαρμοσθεί, το απαιτούμενο χρονικό διάστημα θεραπείας, κόστος, κ.α.
  • Προσέρχεστε στο οδοντιατρείο μας και η επιστημονική μας ομάδα εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος θα έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες οδοντιατρικές εργασίες.

facebook twitter

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, ακόμη και σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

VISA

 

user5

Ασθενείς εκτός Αττικής & εξωτερικού

Διαθέτουμε ήδη μεγάλο αριθμό ασθενών, από περιοχές εκτός Αττικής και εξωτερικό. Πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το δικό σας περιστατικό, χωρίς να απαιτείται πολυήμερη διαμονή σας στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

map

Αγγ. Μεταξά 46Β Γλυφάδα 16674

Τηλ.: +30 210 8981 351