Αισθητική Οδοντιατρική

Στις μέρες μας, η οδοντιατρική οφείλει να γίνεται με "αισθητικό" τρόπο, δεδομένου ότι ποτέ δε θέλουμε να είναι εμφανής η παρέμβαση του οδοντιάτρου και τώρα πια έχουμε τα μέσα για να το επιτύχουμε.

Στο οδοντιατρείο μας, εργαζόμαστε στους ασθενείς με ακρίβεια, συνέπεια και καλαισθησία, πετυχαίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα τόσο για το στόμα τους όσο και για το υπόλοιπο πρόσωπο.

Ετσι, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες και τεκμηριωμένες τεχνικές, μπορούν να πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα:

 • Όλες οι εφαρμογές αισθητικής οδοντιατρικής επί φυσικών δοντιών και επί εμφυτευμάτων (Στεφάνες και γέφυρες ζιρκονίας).
 • Οι πλέον αισθητικές αποκαταστάσεις σύμφωνα με τις αρχές του smile design - smile makeover, όπου επανασχεδιάζεται το χαμόγελο εναρμονίζοντάς το με τη γραμμή των ούλων, τα χείλη και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπο.
 • Αναδιαμόρφωση του στόματος χωρίς την αναγκαιότητα της ορθοδοντικής θεραπείας χρησιμοποιώντας ολοκεραμικές όψεις, bonding, ή ακόμα και Lumineers® by Cerinate.
 • Όψεις πορσελάνης ζιρκονίας - veneers
 • Αφαίρεση των αμαλγαμάτων κάτω από συγκεκριμένο "πρωτόκολλο αφαίρεσης επιβλαβών μετάλλων" και αντικατάστασή τους με μη τοξικά υλικά.
  - Τελευταίου τύπου ρητίνες
  - Ένθετα και επένθετα από χρυσό
  - Ένθετα και επένθετα από πορσελάνη
 • Λευκάνσεις δοντιών σε μία συνεδρία με το σύγχρονο σύστημα Zoom!
 • Άμεσες όψεις ρητινης - bonding
 • Direct Venears - νέα επαναστατική τεχνική που εξασφαλίζει άμεσα το φυσικό σχήμα και τη νεανική φωτεινότητα ενός δοντιού, εύκολα και τέλεια σε μία μόνο συνεδρία!!

facebook twitter

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, ακόμη και σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

VISA

 

user5

Ασθενείς εκτός Αττικής & εξωτερικού

Διαθέτουμε ήδη μεγάλο αριθμό ασθενών, από περιοχές εκτός Αττικής και εξωτερικό. Πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το δικό σας περιστατικό, χωρίς να απαιτείται πολυήμερη διαμονή σας στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

map

Αγγ. Μεταξά 46Β Γλυφάδα 16674

Τηλ.: +30 210 8981 351