Ενδοδοντία - Απονεύρωση

Η ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) είναι μια τεχνική υψηλής δυσκολίας και μεγάλης ακρίβειας, η οποία επιτελείται στο εσωτερικό του δοντιού, πιο συγκεκριμένα στη ρίζα του, με σκοπό να το διατηρήσει ενεργό στο στόμα.

Δόντια που στο παρελθόν θα έβγαιναν λόγω αδυναμίας θεραπείας τους, σήμερα μπορούν να “σωθούν” κάνοντας μια άριστη απονεύρωση.

Εάν το νεύρο του δοντιού έχει μολυνθεί από τερηδόνα ή έχει τραυματιστεί από σπάσιμο του δοντιού, τότε η ενδοδοντική θεραπεία είναι επιβεβλημένη.

Ο σκοπός λοιπόν της θεραπείας είναι να αφαιρεθεί το νεύρο του δοντιού, να καθαριστεί η φλεγμονή και να γεμίσει η ρίζα του με κατάλληλο φάρμακο, έτσι ώστε να αποτραπεί η επέκταση των μικροβίων.

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται από εξειδικευμένο οδοντίατρo (ενδοδοντολόγο), για να γίνεται αρτιότερα, λόγω της διαφορετικής τεχνικής που χρησιμοποιεί ο ειδικός σε σχέση με το γενικό οδοντίατρο.

Επιπλέον, όταν η ενδοδοντική θεραπεία εφαρμόζεται από ενδοδοντολόγο, γίνεται γρηγορότερα, συνήθως σε μία επίσκεψη.

Ολα τα εξειδικευμένα περιστατικά γίνονται με τη χρήση μικροσκοπίου.

facebook twitter

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, ακόμη και σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

VISA

 

user5

Ασθενείς εκτός Αττικής & εξωτερικού

Διαθέτουμε ήδη μεγάλο αριθμό ασθενών, από περιοχές εκτός Αττικής και εξωτερικό. Πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το δικό σας περιστατικό, χωρίς να απαιτείται πολυήμερη διαμονή σας στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

map

Αγγ. Μεταξά 46Β Γλυφάδα 16674

Τηλ.: +30 210 8981 351