Θεραπεία Περιοδοντίου

Ουλίτιδα είναι μια φλεγμονώδης νόσος των ούλων που οφείλεται στη συγκέντρωση μικροβιακής πλάκας και σαν κύριο σύμπτωμά της έχει την αιμοραγγία των ούλων ή εντοπισμένα ή γενικευμένα, κατά το βούρτσισμα ή και χωρίς προφανή λόγο.

Περιοδοντίτιδα είναι μια πιο προχωρημένη νόσος του στόματος, που φαίνεται να οφείλεται σε αναερόβια μικρόβια και εμπλέκονται σε αυτή όλοι οι ιστοί που περιβάλλουν και στηρίζουν το δόντι (ούλα και οστό στήριξης).

Αποτέλεσμα της περιοδοντίτιδας είναι να χάνονται ακόμη και φαινομενικά υγιή δόντια λόγω του νοσηρού υποστρώματος των ούλων και κατ' επέκταση του οστού της γνάθου.

Η θεραπεία της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας γίνεται από τον οδοντίατρο. Είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει τη λύση, με καθαρισμούς των δοντιών και αποξέσεις των ριζών.

Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, ο οδοντίατρος μπορεί να συστήσει συντηρητική ή και χειρουργική θεραπεία σε ένα ή περισσότερα τεταρτημόρια του στόματος, με ή χωρίς χρήση laser ανάλογα με το περιστατικό.

facebook twitter

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, ακόμη και σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

VISA

 

user5

Ασθενείς εκτός Αττικής & εξωτερικού

Διαθέτουμε ήδη μεγάλο αριθμό ασθενών, από περιοχές εκτός Αττικής και εξωτερικό. Πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το δικό σας περιστατικό, χωρίς να απαιτείται πολυήμερη διαμονή σας στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα...

map

Αγγ. Μεταξά 46Β Γλυφάδα 16674

Τηλ.: +30 210 8981 351